Manchester United fanshop

Manchester United staat bekend als één van de meeste waardevolle clubs in de voetbalwereld. Vooral vanwege het genereren van inkomsten door de enorme achterban van de club. In 2019 heeft de club dankzij het merk ‘Manchester United’ maar liefst 102 miljoen pond aan inkomsten gehad. Alleen dus door middel van het verkopen van kleding en overige merchandise artikelen. De Manchester United fanshop wordt dan ook goed bezocht. Niet alleen in Manchester, maar in verschillende landen wereldwijd én natuurlijk online.

Manchester United fanshop

Locatie en openingstijden fanshop

De Manchester United fanshop is echt een aanrader om te bezoeken wanneer je op citytrip naar Manchester bent of hier een wedstrijd gaat bijwonen. Ook al ben je niet zozeer op zoek naar een bepaald product, alleen voor de impressie is het al de moeite waard. De megastore van de club bevindt zich aan de ‘East Stand’ van Old Trafford. Verspreid over ruim 5000 vierkante meter is de Megastore van Manchester United de grootste voetbalwinkel die je waarschijnlijk zal gaan vinden. Miljoenen fans komen ieder jaar speciaal naar deze fanshop toe. Gemiddeld trekt de fanshop van Manchester United iedere wedstrijd meer dan 10.000 bezoekers.

De Megastore van Manchester United bevindt zich aan de Sir Matt Busby Way, 1252. Op maandag t/m zaterdag is de fanshop geopend van 09:30 uur tot 18:00 uur. Op zondag en op feestdagen is dit van 11:00 tot 17:00 uur.

Manchester United merchandise

In de Manchester United fanshop zijn meer dan 800 productlijnen beschikbaar. Van tenues tot alle sportkleding tot overhemden, badeendjes, sjaals en sleutelhangers. Alles wat je zo gek kan bedenken met een Manchester United logo is hier te vinden. Het meest verkochte product is natuurlijk het shirt of de (wedstrijd)sjaal van Manchester United. In de fanshop kan het thuis- of uitshirt tevens bedrukt worden met eigen naam en rugnummer.

Ideaal als souvenir!

Voor de meeste mensen is een voetbalreis naar Manchester United een ‘once in a lifetime’ product. Voor iedere voetballiefhebber is het een must om het authentieke Old Trafford stadion ooit bezocht te hebben. Het is dan ook een unieke voetbalervaring die niet snel vergeten zal worden.
Om een leuke souvenir en aandenken aan jouw bezoek aan deze prachtige club over te houden is het ideaal om de fanshop te bezoeken. Koop hier een shirt, sjaal, fotolijst of accessoires van de club waardoor je jouw bezoek aan Manchester United voor altijd zal herinneren!

Manchester United merchandise