Tickets Manchester United

Manchester United is een van de meest succesvolle voetbalclubs van Engeland. Tickets voor Manchester United zijn enorm lastig te verkrijgen, omdat de thuiswedstrijden altijd stijf uitverkocht zijn. Lees hier alles over het verkrijgen van kaarten voor Manchester United.

Manchester United wordt nog altijd gezien als de grote club van Manchester. Dit in vergelijking met stadsgenoot Manchester City. Beide clubs liggen op ongeveer zes kilometer afstand van elkaar. De wedstrijd van het jaar van Manchester United is tegen Manchester City. Deze wedstrijd wordt ook wel de Manchester Derby genoemd. Daarnaast is de wedstrijden Manchester United – Liverpool altijd erg in trek en wordt deze wedstrijd gezien als de ‘Klassieker’ van Engeland. De twee clubs met de meest gewonnen prijzen in de historie.

Aanbod VoetbalticketXpert

Wedstrijd Manchester United bijwonen

Ondanks dat Old Trafford een capaciteit van ruim 76.000 zitplaatsen heeft zijn de thuiswedstrijden van Manchester United altijd uitverkocht. Het is dan ook een genot om Manchester United bij te wonen. Niet alleen vanwege het prachtige stadion, maar alles rondom een wedstrijddag van Manchester United ademt voetbal.

Op een wedstrijddag is het een hele beleving om van het centrum met het openbare vervoer naar het stadion te gaan. Breng voor de wedstrijd een bezoek aan één van de vele pubs, restaurants en Engelse marktkraampjes rondom Old Trafford. Om optimaal van de sfeer te genieten is het aan te raden om ongeveer een uur voor de wedstrijd het stadion naar binnen te gaan. Bekijk de warming up en geniet vervolgens van de opkomst van beide teams en natuurlijk de wedstrijd.

 

Manchester United tickets kopen

Voor iedere thuiswedstrijd van Manchester United gaan er maar een beperkt aantal tickets voor Manchester United in de verkoop. Dit omdat een groot gedeelte van de capaciteit al gereserveerd is voor seizoenkaarthouders, sponsoren en hospitality partners. Het overige gedeelte gaat in de verkoop voor leden (members) van Manchester United, er geldt dus geen vrije verkoop van tickets.

Aanbod Voetbalticketshop.nl

Ongeveer vier weken voor de betreffende wedstrijd is het mogelijk om als member (clubkaarthouder) van de club één kaart per persoon te kopen. Hierbij moet je wel geluk hebben in de wachtrij die start op een vooraf aangekondigd tijdstip. Het hebben van een clubkaart is dan ook geen garantie op het verkrijgen van kaarten voor Manchester United. Een clubkaart van Manchester United kan je kopen via de website van Manchester United FC en kost ongeveer 50 euro.

Aangezien het kopen van tickets rechtstreeks bij Manchester United enorm lastig is zijn er gelukkig diverse websites die kaartjes voor thuiswedstrijden van Manchester United verkopen. Denk hierbij aan officiële ticketingpartners of voetbalreisorganisaties die ook losse tickets te koop aanbieden.

Koop betrouwbaar je voetbaltickets

Het internet is één groot spinnenweb als het gaat om het verkopen van tickets voor voetbalwedstrijden in het buitenland. Het is dus een hele opgave om de juiste website en organisatie te kiezen die goed bij jou past en aan je wensen kan voldoen. De betrouwbaarheid is natuurlijk een belangrijk element bij het aanschaffen van jouw voetbaltickets.

Het is aan te raden om Engelse organisaties en websites te vermijden, omdat het contact met deze partijen erg stroef gaat en totaal niet persoonlijk is. Ga op zoek naar een Nederlandse partij die goede (en betrouwbare) reviews heeft, is aangesloten bij een garantiefonds en redelijke prijzen heeft. Denk hierbij aan een organisatie als VoetbalticketXpert of Voetbalticketshop.