Champions League tickets

In het algemeen eindigt Manchester United in de top 4 van de Premier League. Dit betekent dat zij het daaropvolgende seizoen recht hebben op Champions League deelname. Het afgelopen seizoen (2019-2020) was dit echter niet het geval. Wanneer Manchester United zich wel weet te plaatsen dan is er vanuit de hele voetbalwereld veel vraag naar deze Champions League tickets voor Manchester United.

Champions League Tickets Kopen

Champions League wedstrijd bezoeken

Voor iedere voetballiefhebber is het een unieke ervaring om een Champions League wedstrijd van Manchester United bij te wonen. De sfeer en beleving rondom deze wedstrijden is nét even wat anders dan bij de reguliere Premier League wedstrijden. Een wedstrijd in de avond, onder de felle lichtmasten van het ‘Theatre of Dreams’ en vervolgens de bekende Champions League hymne. Ik krijg nu al kippenvel bij het schrijven!

Champions League tickets voor Manchester United
Aangezien Champions League tickets vaak beperkt in de verkoop gaan voor lokale supporters is het heel lastig om deze tickets rechtstreeks bij de club te kopen. De lokale verkoop is toegepast om te voorkomen dat supporters van uitspelende clubs in de thuisvakken gaan zitten. Hierdoor kan de sfeer tijdens de wedstrijd verpest worden. Het is dus ideaal om Champions League tickets voor Manchester United in de vorm van Hospitality tickets aan te schaffen. Dit betreft officiële kaarten voor een speciaal vak in het stadion, inclusief hapje en drankje voor de wedstrijd. Het is daarbij even iets luxer dan de “normale” zitplaatsen in het stadion. Je betaalt meer voor Hospitality tickets, maar het is de moeite waard!

Manchester United in Europa

Wereldwijd gezien is Manchester United in Europa één van de succesvolste clubs. In totaal wonnen zij drie keer de Champions League, één keer de Europa League (in seizoen 2016-2017 tegen Ajax) en één keer de Europese Supercup. De laatste Champions League winst was in het seizoen 2007-2008, ten koste van Chelsea. Het was de eerste Engelse finale in de geschiedenis van de Champions League. Edwin van der Sar stond onder de lat bij Manchester United, hij werd door de UEFA zelfs uitgeroepen tot Man Of The Match. De Nederlandse keeper stopte de laatste penalty van Anelka waardoor Manchester United de Champions League won.

Champions League tickets Manchester United