Tickets Manchester United – Manchester City

Koop hier je tickets voor de Manchester Derby

Het bijwonen van de Manchester Derby staat bij iedere voetballiefhebber natuurlijk hoog op het verlanglijstje, er is dan ook veel vraag naar Manchester United – Manchester City tickets. Een wedstrijd met twee teams van topniveau tegen elkaar waarbij er meer op het spel staat dan alleen een overwinning. Tijdens deze wedstrijd is voornamelijk de sfeer rondom de wedstrijd fantastisch om mee te maken en laten de supporters zien trots te zijn op haar betreffende club. Het is een complete wedstrijddag vol pure passie!

Manchester United - Manchester City tickets

Tickets Manchester Derby kopen

Het is zeker mogelijk om als “buitenstaander” de derby tussen Manchester United en Manchester City te bezoeken. Houd er wel rekening mee dat het verkrijgen van tickets voor deze wedstrijd niet eenvoudig en goedkoop hoeft te zijn. Thuiswedstrijden van Manchester United zijn überhaupt altijd uitverkocht en in de derby tegen Manchester City is dat zeker het geval. Bij deze wedstrijd zijn alle beschikbare kaarten gereserveerd voor seizoenkaarthouders en gaan er natuurlijk meer plaatsen naar sponsoren en partners. Er gaat maar een beperkt deel in de verkoop voor betaalde leden van de club. Echter zijn dit wel leden die bijvoorbeeld veel aankoophistorie bij de club hebben.

Wanneer jij dus een Membership van Manchester United hebt aangeschaft betekent het niet dat je gegarandeerd kaarten voor de derby kan verkrijgen. Sterker nog, je hebt waarschijnlijk geen historie opgebouwd als lid zijnde dus is het onmogelijk om deze tickets rechtstreeks bij Manchester United te verkrijgen.

Check hier het aanbod van Number1 Voetbalreizen

Betrouwbare tussenpartij

Aangezien het lastig is om tickets voor Manchester United – Manchester City rechtstreeks bij de club te bestellen is het voor de hand liggend om deze te kopen bij een betrouwbare tussenpartij. Tussenpartijen die deze tickets verkopen hebben jarenlange ervaring in het verkopen van voetbaltickets en daardoor de beschikking over een groot netwerk. Hierdoor hebben zij veel (lokale) contacten waarvan de tickets geleverd kunnen worden.

Aangeraden wordt om je tickets niet bij een Engelse website te bestellen, omdat het contact met deze tussenpartijen vaak minimaal is. Deze websites zijn dan niet service gericht en de betrouwbaarheid valt te betwijfelen. Betrouwbare Nederlandse websites herken je door relevante klantbeoordelingen, een aangesloten garantiefonds en de service richting de klant.

Daarnaast kan je ervoor kiezen je tickets te kopen bij een officiële ticketingpartner van Manchester United. Deze partijen leveren officiële hospitality tickets voor de Manchester derby. Met deze tickets heb je vaak luxere zitplaatsen, eten en drinken voor de wedstrijd. Je betaalt echter wel flink meer voor deze betrouwbaarheid en service.

Historie Manchester Derby

De derby Manchester United – Manchester City vond voor het eerst plaats in 1881. Tot op heden zijn er in totaal 182 officiële ontmoetingen geweest tussen beide clubs. Hiervan won Manchester United er 76, Manchester City 54 en waren er 52 gelijke spelen. Samen wonnen beide clubs maar liefst 92 officiële prijzen,. Hiervan won Manchester United er 66, een recordaantal.

All time topscorer in de derby van Manchester is momenteel Wayne Rooney, hij scoorde elf keer. Achtervolger is Sergio Agüero met negen doelpunten, de kans is groot dat hij het record gaat verbreken.

Wayne Rooney Manchester derby