Manchester United Hospitality

Een veel verkocht product bij de club zijn de Manchester United Hospitality tickets. Maak je bezoek aan een wedstrijd van Manchester United nóg unieker door gebruik te maken van de diverse Hospitality arrangementen. Een hapje en drankje in één van de vele Lounges voor de wedstrijd met daarbij een gratis wedstrijdprogramma. Luxere zitplaatsen in het stadion en een geweldig zicht op het veld en de tribunes van Old Trafford. In de rust en na de wedstrijd lekker opwarmen en bijpraten onder het genot van diverse dranken!

Aanbod VIP-tickets Manchester United

Manchester United Hospitality

Hospitality tickets kopen

De Manchester United Hospitality is een officieel product van de club en alleen te koop bij officiële ticketingpartners van de club, of bij websites die wederverkoper van deze ticketingpartners zijn. De Hospitality tickets zijn in het algemeen wel duurder dan de reguliere tickets van Manchester United. Je zou voor jezelf moeten afwegen of deze hogere prijs de luxe en betrouwbaarheid van het officiële product waard is. Deze tickets zijn soms ook te koop bij Viagogo, maar er wordt in het algemeen afgeraden hier je tickets te kopen. Dit omdat jouw order op het allerlaatste moment nog geannuleerd kan worden.

Executive Quadrant Seats – 500 Club Hospitality

Het meest gekozen Hospitality product bij Manchester United zijn de Executive Quadrant tickets. Hierbij heb je luxe zitplaatsen in de hoekvakken van Old Trafford. Het betreft de hoeken op de North-East en North-West tribune. Vanaf deze zitplaatsen heb je een mooi overzicht op het veld met uitzicht over het uitvak of de fanatieke supporters op de ‘Stretford End’ tribune.
Daarnaast heb je voor de wedstrijd exclusieve toegang tot de ‘500 Club lounge’ met een gratis wedstrijdprogramma en hapje + drankje. Vooral tijdens wedstrijden in de koude Engelse wintermaanden is dit een welkome bijkomstigheid! Tevens is de lounge in de rust en tot een uur na de wedstrijd geopend om nog even na te kunnen genieten.

Quadrant Seats Manchester United