Voetbalreizen Manchester United

Sinds het succes van Manchester United, zo’n 20 jaar geleden, zijn voetbalreizen Manchester United enorm populair geworden. De groei was erg zichtbaar vanaf 2006 toen er een veel Nederlanders actief waren bij de club. Bijvoorbeeld Edwin van der Sar, hij won de Champions League en werd drie keer op rij landskampioen. Een van de redenen om een voetbalreis naar Manchester United te maken is dat je altijd topvoetballers aan het werk ziet. Daarnaast is het prachtig om de sfeer in en rondom Old Trafford eens van dichtbij mee te maken. In plaats van enkel via de beelden op televisie.

Aanbod Voetbalreizen Manchester United

Voetbalreizen Manchester United

Voetbalreis Manchester United organiseren

Wanneer jij zeker bent van de wedstrijdtickets of weet je zeker dat je deze op termijn kan verkrijgen, dan is het tijd voor stap twee: het organiseren van de reis naar en het verblijf in Manchester. Houd bij het boeken van de reis en het verblijf rekening met het feit dat de data van wedstrijden in de Premier League onder voorbehoud. Deze kunnen tot ongeveer vier weken voor de wedstrijd nog wijzigen in verband met uitzendrechten en Europese speelschema’s.

Het is aan te raden minimaal een verblijf van zaterdag tot maandag te boeken. Of wellicht een korter verblijf in Manchester die naderhand kosteloos te wijzigen is. Wanneer het verblijf bijvoorbeeld tot zondag geboekt wordt is dit een risico wanneer de betreffende wedstrijd uiteindelijk op zondagmiddag wordt ingepland. De kans dat Manchester United op zondag speelt is redelijk groot, omdat zij wereldwijd natuurlijk een grote achterban hebben en daardoor veel toeschouwers op televisie trekken.

Met betrekking tot de vluchten zijn er vanuit Nederland en België diverse rechtstreekse vluchten op Manchester Airport. KLM, EasyJet en RyanAir zijn onder andere maatschappijen die vluchten uitvoeren van en naar Manchester. Boek je gewenste vlucht rechtstreeks bij de vliegmaatschappij of via een vergelijkingssite zoals Skyscanner.nl of Vliegtickets.nl. Ook kan je ervoor kiezen een geschikte vlucht te vergelijken op deze sites om vervolgens te boeken bij de maatschappij. Hierdoor vermijd je het contact met een tussenpartij.

Voetbalreis Manchester United organiseren inclusief vlucht

Voetbalreizen Manchester United boeken via voetbalreisbureau

Ben jij zelf niet handig in het organiseren van een voetbalreis of kies jij voor het gemak? Een aanrader is dan om een voetbalreis naar Manchester United te boeken bij een betrouwbaar voetbalreisbureau. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het organiseren van voetbalreizen naar Engeland of Manchester United in het bijzonder. Lees vooraf de reviews van eerder gemaakte reizen en filter op Manchester United om dit in te kunnen zien. De meeste voetbalreisbureaus die hoog staan in Google hebben ervaring in het vak en kunnen op basis van jouw wensen de ideale voetbalreis samenstellen en vervolgens organiseren. Denk hierbij aan partijen als VoetbalreizenXL of Number 1 Voetbalreizen. Deze partijen worden positief beoordeeld door hun klanten en zijn lid van garantiefonds SGR.

Check hier het aanbod van VoetbalreizenXL

Betrouwbaarheid en garantiefonds

Wil jij de voetbalreis uitbesteden? Ga dus op zoek naar een betrouwbare partner die jouw voetbalreis (wedstrijdtickets, hotel en vervoer) op maat kan organiseren. Kijk hierbij of de organisatie is aangesloten bij een garantiefonds en of zij reële (onafhankelijke) reviews online hebben staan. Wanneer een bedrijf is aangesloten bij een garantiefonds, zoals SGR, dan is dit voor jou als consument een voordeel. Je bent namelijk goed verzekerd tegen annuleringen en een eventueel faillissement van het betreffende bedrijf. Is het bedrijf niet aangesloten bij zo’n garantiefonds, dan kan je in het geval van een faillissement of problemen bij de uitvoering fluiten naar je geld.